More


  Prefectul Eugeniu Avram a ţinut audienţe la Negreşti

  - Advertisement -

  prefect

  Reprezentanţii unui supermarket amplasat în imediata vecinătate a Primăriei Negreşti-Oaş au solicitat ieri, în cadrul audienţelor pe care prefectul Eugeniu Avram le-a susţinut în capitala Ţării Oaşului, să se permită intrarea în parcarea magazinului de pe oricare din benzile străzii Victoriei din oraş. Pe strada respectivă, care este şi principala arteră a oraşului Negreşti-Oaş, cu mici excepţii, benzile de circulaţie sunt marcate cu linie continuă pentru fluidizarea traficului în zona centrală. Reprezentanţii supermarket-ului solicită trasarea de linie punctată la intrarea în parcarea magazinului, lucru care ar permite accesul şi de pe banda din dreapta a direcţiei de mers. Aceştia afirmă că au nişte avize primite atât din partea Poliţiei, cât şi a CNADNR.

  Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, a arătat că, în cazul avizelor emise pentru supermarket, Primăria nu a fost consultată, iar linia continuă nu face altceva decât să fluidizeze traficul. Prefectul Avram a soliciatat reprezentanţilor magazinului să prezinte avizele date de Poliţie şi de cei de la Drumuri Naţionale pentru a vedea în baza a ce prevederi legale au fost emise.

  Tot la audienţele susţinute de prefectul Avram ieri de la Primăria Negreşti-Oaş s-au prezentat şi doi cetăţeni care au terenuri în zona staţiei de epurare a oraşului. Aceştia au spus că au validată o anumită suprafaţă de teren, dar au primit titlu de proprietate pentru o suprafaţă mai mică. Prefectul Avram a declarat că va fi constituită o echipă mixtă care se va deplasa la faţa locului şi va măsura terenul, iar în schimbul suprafeţei pentru care cei doi cetăţeni nu au primit titlu de proprietate, vor primi din partea Primăriei Negreşti-Oaş o altă suprafaţă echivalentă de teren.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img