More

    Prefectul Eugeniu Avram, sărbătorit de prieteni

    prefect

    La împlinirea frumoasei vârste de 59 de ani, prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a fost sărbătorit ieri(n.r. vineri) de prieteni şi colegi chiar în biroul său de la Prefectură. Printre cei care i-au spus “La Mulţi Ani!” de ziua sa s-au aflat deputatul Octavian Petric, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, vicepreşedinţii Mircea Govor şi Rudolf Riedl, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, managerul Spitalului Judeţean, Marcela Papici, consilieri judeţeni. Aceştia l-au felicitat pe prefectul Avram de ziua sa şi au băut împreună o cupă de şampanie.

    Prefectul Avram s-a născut în 18 septembrie 1956 în satul Corund, comuna Bogdand. În anul 1981 a devenit medic veterinar, absolvind Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Timişoara. În 2003, a obţinut titlul de doctor în medicină veterinară la aceeaşi universitate. În 2004 a obţinut masteratul în drept administrativ şi statutul funcţionarului public la Universitatea de Vest Vasile Goldiş Arad.

    Începând din 8 mai 2012, Eugeniu Avram ocupă funcţia de prefect al judeţului Satu Mare. Îndeplinind atributelor şi prerogativelor care îi revin în calitate de reprezentant al Guvernului în judeţul Satu Mare, prefectul Eugeniu Avram s-a remarcat prin modul eficient în care a acţionat pentru menţinerea climatului de pace socială, a unei comunicări permanente cu toate nivelurile instituţionale şi sociale. Eugeniu Avram este al zecelea prefect al judeţului Satu Mare de la Revoluţie încoace, fiind considerat cel mai bun dintre ei prin prisma activităţii desfăşurate.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE