Recolta, Bob cu Bob!liga-4

Așteptat cu mare interes, derby-ul de miercuri din elite dintre Recolta Dorolț și Luceafărul Decebal a adus multă încrâncenare, nervi, accidentări și, din păcate, prea puțin fotbal.

Recolta s-a impus cu 2-1 cu două goluri marcate în debutul celor două reprize. Iar nașul Luceafărului s-a numit… Bob Eduard. Acesta a deschis scorul încă din minutul 1 după o serie de gafe în apărarea celor din Decebal iar apoi a contribuit la victoria Recoltei în minutul 2 al reprizei secunde când l-a ”obligat” pe fundașul Pura să-și introducă mingea în proprie poartă.

Luceafărul a marcat pentru 1-1 prin Nagy în minutul 30 dar după acea fază echipa din Decebal a rămas fără atacanți. Mai întâi Nagy a ieșit accidentat imediat după golul egalizator din cauza unei întinderi pentru ca în minutul 40 Lihet să fie dus cu ambulanța la spital cu glezna umflată. Cu al treilea atacant din lot, Țineghe accidentat și el la genunchi, antrenorul Cosmin Iuhas s-a văzut nevoit să improvizeze iar finalul de meci l-a prins pe fundașul Marius Toma, vârf împins.

În repriza secundă cel mai mult a alergat doctorul-primar Mihai Găman decât toți jucătorii de pe teren. Multe faze confuze, accidentări peste accidentări, ba la nas, ba la spate, ba în cot. Pe lângă cei doi atacanți, Lihet și Nagy, pe lista accidentaților îi mai trecem pe Găvruș și Istrate de la Decebal și pe Giurgiuman și Kovacs Istvan de la gazde…

Nici antrenorul Cosmin Iuhas n-a terminat pe bancă meciul de la Dorolț. Căpitanul Olimpiei a fost trimis după gard după ce ar fi protestat la deciziile centralului… În fapt, în faza invocată de Szabolcs Kovacs, tehnicianul Luceafărului îi cerea centralului să oprească meciul deoarece Găvruș era lovit la cap și cerea îngrijiri medicale…

Meciul a fost prelungit opt minute de centralul Szabolcs Kovacs dar fără urmări… Scorul a rămas 2-1 pentru Recolta care trece pe primul loc în Elite cu 10 puncte.

Recolta Dorolț: Oșan – Griszhaber, Vegh, Mandi, Giurgiuman- Socaci O., Rebegea Meșter N. Socaci R.- Mester, Bob.

Rezerve: Rapolti, Gândea, Kovacs, Chioreanu, Meșter Ș., Jakkel;
Luceafărul Decebal: Morar – Moldovan, Pura, Toma, Istrate – Stoica, Silaghi, Cireap, Petric – Nagy, Lihet.
Rezerve: Ardelean, Chioran, Baciu, Țineghe, Găvruș, Nemet;
Iată programul etapei următoare din elite:
Recolta Dorolţ – FCM Victoria 2008 Carei
Turul Micula- Cetate 2010 Ardud
Sportul Botiz – Luceafărul Decebal
Ştiinţa Beltiug – Someşul Oar
Talna Oraşu Nou – Unirea 08 Tăşnad
ACS Voinţa Doba – Viitorul Vetiş
Crasna Moftinu Mic stă
Florin Mureșan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts