More


  Roland Nagy: ”Am o echipă de caracter!”

  - Advertisement -

  Cum era și firesc, antrenorul arădenilor, Roland Nagy, era numai un zâmbet după victoria de sâmbătă de la Satu Mare. Acesta și-a felicitat jucătorii pentru evoluție, pentru tăria de caracter și a fost tranșant la final când a declarat că UTA a meritat victoria: ”Secretul acestei victorii a fost ca am forțat Olimpia să joace cu mingi lungi și la mingea a doua. Consider că am dominat partida și îl felicit pe Botiș că a fost antrenorul din teren, cel care a condus echipa la victorie” a punctat Roland Nagy imediat după partidă.

  „După un început foarte bun al nostru cu 1-0, am făcut cadou acele goluri prin care gazdele au venit în avantaj. Naivitatea din prima repriză a făcut să avem o reacție pozitivă și am dominat în mare parte jocul. Felicit echipa mea pentru caracterul și tăria pe care au avut-o pentru a întoarce acest rezultat. Le multumesc elevilor mei că au respectat indicațiile pe care le-am dat. Am pregătit în detaliu acest meci și ne-a ieșit așa cum am plănuit” a adăugat antrenorul UTA-ei.

  Roland Nagy e sigur că vor veni și victoriile pe teren propriu nu doar în deplasare iar legat de obiectiv, acesta a recunoscut că deocamdată s-ar mulțumi cu o intrare în play-off.

  UTA Arad a învins sâmbătă la Satu Mare pe Olimpia și a urcat pe locul cinci în clasament. Până acum arădenii au mai pierdut acasă cu Gaz Metan , s-au impus la U Cluj Napoca cu 1-0 și au remizat, 2-2 acasă cu Mioveni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img