More


  Se zvoneşte prin ziare…

  - Advertisement -
  • Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, intenţionează să propună o modificare a Constituţiei prin care, o dată la cinci ani, alegerile parlamentare şi locale să aibă loc simultan cu cele prezidenţiale şi europarlamentare. Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat la rândul său că liderii liberali sunt de acord cu mărirea mandatului primarilor cu un an, pentru a nu mai exista atât de multe scrutine electorale.
  • Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat că la sfârşitul acestei luni sau în prima parte a lunii octombrie se va înscrie în PMP. El a afirmat că îşi pune toată “nădejdea şi energia” în reuşita acestei formaţiuni în a ajunge un partid de opoziţie puternic.
  • Ambasadorul Franţei l-a decorat pe Florin Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, cu însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Meritului. “Această distincţie recompensează parcursul drumului generalului-locotenent, marcat de o puternică implicare în cooperarea în materie de securitate împreună cu partenerii francezi şi euro-atlantici” – a apreciat Excelenţa Sa Francois Saint-Paul, ambasadorul Franţei în România.
  • Rusia a început să construiască o bază militară în apropiere de graniţa cu Ucraina, în regiunea Belgorod. Este vorba de o bază care se va întinde pe 300 de hectare şi va dispune de un depozit de muniţii şi barăci pentru 3.500 de militari. În acest perimetru destinat antrenamentelor vor fi studiate şi tacticile armatei americane.
  • Prin intermediul fostului jucător George Ogăraru, un consorţiu din Olanda este la un pas de a cumpăra clubul “U” Cluj. Trupa ardeleană se află în liga secundă şi este în stare de insolvenţă.

  Voicu D. Rusu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img