More


  Seminar de karate la Samuraiul

  =

  karate

  Eveniment deosebit pentru iubitorii artelor marţiale din Satu Mare. Directorul sportiv al Federaţiei Române de Karate, Adrian Ghinea va susţine sâmbătă o demonstraţie în cadrul seminarului organizat de AS Samuraiul la sala LPS “Gheorghe Gyurkan“.
  Deschiderea oficială a seminarului va avea loc la ora 17 la sala mică a LPS iar la demonstraţii sunt aşteptaţi peste 100 de karateka sătmăreni.
  “Asociaţia Judeţeană de Karate a pregătit o nouă surpriză iubitorii acestui sport. Un eveniment de marcă, să îl avem alături pe marele antrenor Adrian Ghinea, care va sosi sâmbătă la Satu Mare pentru o demonstraţie. E pentru prima dată când avem un oaspete de asemenea valoare în oraşul nostru şi ne bucurăm că am reuşit şi că ne-a răspuns afirmativ la invitaţia noastră. Vor fi prezenţi şi oficialităţi locale, oameni de seamă ai judeţului şi aşteptăm cât mai mulţi sătmăreni la eveniment“, a spus preşedintele AJK, Robert Magos.
  Reprezentantul Asociaţiei Judeţene de Karate, Kovacs Otto a ţinut să amintească şi faptul că acest seminar este gratuit tuturor participanţilor şi speră ca astfel de evenimente să fie organizate cât mai des.
  Otto Kovacs, secretarul AJK a declarat că aşteaptă un număr cât mai mare de participanţi la acest seminar. “Stăm bine cu banii, aşa că oferim gratuit acest stagiu. Cred că e o premieră în România să oferi gratis unor sportivi posibilitatea de a se întâlni cu un nume atât de mare al karate-ului românesc
  Duminică la ora 13.00 va avea loc şi o conferinţă de presă în care vor fi prezentate concluziile seminarului iar luni seara principalii organizatori, Magos Robert şi Kovacs Otto vor fi invitaţii emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img