Sexagenar prădat de un minor la Tarna Mare4

Polițiștii Postului de Poliţie Comunal Tarna Mare au fost sesizaţi vineri de către Maria H., de 64 de ani, din Satu Mare, despre faptul că, în perioada 8- 9 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa din localitatea Tarna Mare, cu chei potrivite, de unde au sustras suma de 1.100 lei si 70 de euro.

În urma activităților întreprise de către polițiști, a fost identificat autorul furtului , fiind vorba despre un minor în vârstă de 15 ani, din localitate. În cauză s- a întocmit dosar penal sub aspectul săvârțirii infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Comunal Hodod l-au identificat și prins pe Iosif F., de 51 ani, din Lelei, care în perioada 23.august- 10 septembrie, a sustras din grădina unui imobil din Lelei mai multe piese metalice reprezentând piese de schimb pentru tractor agricol, iar din gardul împrejmuitor trei bucăți fier beton. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts