More


  Și fetele joacă fotbal la Satu Mare

  - Advertisement -

   

  feminin

  Sătmarul are din nou o echipă de fotbal feminin. După ce în anii 90 Flamura pregătită de prof. Czako evolua cu succes în prima ligă din România, din acest an inimosul Liviu Ivasuc a pus pe picioare o echipă de fotbal feminin la Juniorul Satu Mare. Pe care a și înscris-o în competițiile oficiale ale FRF.

  Iar în week-end fetele de la Juniorul au avut primul meci oficial, în Cupa României.
  Juniorul a pierdut cu 3-2 în fața celor de la Olimpic Star Cluj Napoca dar antrenorul Ivasuc a avut numai cuvinte de laudă la adresa fetelor după primul meci oficial.

  “Avem o echipă foarte tânără, cu fete de 15-16 ani. Totul e făcut la noi cu multă pasiune și cu muncă voluntară prin care vrem să refacem tradiția fotbalului feminin la Satu Mare. Le felicit pe fete și suntem convinși că în timp vor apărea și victoriile”, e de părere prof. Liviu Ivasuc cel care împreună cu Călin Domuța se ocupă de echipă.

  Despre echipa feminină a Juniorului mai trebuie să spunem că s-a înscris în Liga I a României şi că face parte din Seria Vest. Debutul oficial în campionat şi-l va face în 27 septembrie când va întâlni, la Satu Mare, pe Olimpia 2 Cluj.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img