Someşul Oar – Talna Oraşu Nou, derby-ul etapei a şaseaoar

Cu siguranţă derby-ul etapei a şasea a Ligii a IV-a Elite se joacă la Satu Mare. Acolo unde, pe stadionul Someşul, Oarul lui Adrian Micaş întâlneşte Talna Oraşu Nou. Un duel între locul doi şi locul cinci, care se anunţă însă interesant.
Confruntarea de sâmbătă îi va pune faţă în faţă pe doi foşti colegi de la FC Olimpia, ajunşi în postura de antrenori-jucători, Adrian Micaş la gazde şi Lucian Homorozan la oaspeţi. Oarul a strâns zece puncte în cinci etape, pe când Talna are şase, dar din trei partide. “Pentru noi este un dezavantaj că nu s-a jucat meciul din week-endul trecut din cauza ploii torenţiale. Noi practic nu am mai intrat pe teren de miercurea trecută când am jucat un amical. Băieţii însă sunt concentraţi şi vrem victoria. Ne-am întâlnit şi la câteva antrenamente, toată lumea este aptă“, a spus Homorozan.
De cealaltă parte, Someşul Oar a rămas fără Marius Pop, care s-a întors în străinătate şi Lihet, revenit la Decebal. Dar chiar şi aşa, Micaş are un lot valoros care poate pune probleme oricărei formaţii din Elite. “Îmi vor lipsi Pop şi Lihet, am rămas un pic descoperiţi, dar nu cred că asta este o problemă. Sperăm să facem un joc frumos, cred că se vor marca multe goluri, aşa că se anunţă un spectacol pe Someşul. Sperăm să fie aşa, să se joace frumos şi cel mai bun să câştige“, a concluzionat Adi Micaş.
Programul etapei a şasea din Liga a IV-a Elite:
Sâmbătă
Unirea Tăşnad – Voinţa Doba
Someşul Oar – Talna Oraşu Nou
Cetate Ardud – Sportul Botiz
Victoria Carei – Turul Micula
Duminică
Crasna Moftinu Mic – Recolta Dorolţ
Luceafărul Decebal – Ştiinţa Beltiug
Viitorul Vetiş stă.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts