More


  Start perfect de sezon pentru Royal Dance Club

  - Advertisement -

  dans2

  Royal Dance Club Satu Mare a început perfect sezonul de toamnă. Din cele trei perechi de la club, prezente la concursul international de la Sibiu două au reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului iar una a prins semifinalele.

  Transilvanian Grand Prix de la Sibiu a fost o bună repetitive pentru Cupa României ce va avea loc în week end la Iaşi.
  La Sibiu au fost prezente în concurs peste 900 de perechi din 15 ţări din Germania, Rusia, Ucraina, Ungaria, Polonia, Slovacia, Slovenia, Italia, Moldova, Franta si alte tari cu traditie in dansul sportive iar director de concurs la acest eveniment Otto Varga. Royal Dance Club a fost reprezentat de perechile:

  dans1
  – Toth Aramisz – Arnăuţ Luana loc 1 la open latino cat. 6-9 ani pereche mixta Stephany Oradea /Royal Satu Mare
  – Mariţa Ciprian- Bumba Oana loc 1 open standard si locul 6 open latino varsta 12-13 ani
  – Ignat Eduard – Jurgut Luiza loc 11 open latino 14-15 ani.
  “Este un start excelent de sezon pentru clubul nostru iar perechile ce au câştigat la Sibiu tragem speranţa că vor câştiga la Iaşi, Cupa României. Pe lângă perechile din străinătate am avut la Sibiu şi cei mai buni dansatori din România“, ne-a spus antrenorul Ovidiu Ignat, cel care a fost invitat şi ca arbitru la această competiţie.
  Meritul pentru aceste performanţe apartine atat portivilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat, Varga Otto, Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img