Tânăr cu facultate, ignorat de angajatori din cauza unei buze de iepurebuza

Un tânăr din Carei, care a avut ghinionul să se nască cu buză de iepure, nu a putut fi angajat nici de clopotar în biserică deşi a absolvit Facultatea de Finanţe-Contabilitate. Acesta s-a prezentat ieri la audienţele de la Prefectură cerând ajutorul prefectului Eugeniu Avram pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Tată disperat
Tatăl tânărului a arătat că, după ce acesta a terminat Facultatea de Finanţe-Contabilitate, a încercat să-l angajeze în mai multe locuri, dar de fiecare dată a fost respins. “Ni se tot spunea că o să fim sunaţi în cazul în care se va lua o decizie, dar nu ne-a sunat nimeni niciodată. Am făcut demersuri ca să fie angajat ca şi clopotar într-o biserică, dar nici acolo nu a fost primit. Am făcut până acum mai multe operaţii, şi mai trebuie făcute încă una sau două. Dar nu mai avem bani. De aceea aş vrea să fie angajat undeva”, a spus tatăl tânărului.

Prefectul Avram a cerut să fie lăsate la Prefectură documentele care să ateste studiile tânărului pentru a fi găsit un serviciu corespunzător.

Cursuri de ape consolidate
Tot la audienţele de ieri de la Prefectură s-a prezentat şi un cetăţean din Poiana Codrului care a afirmat că după inundaţiile din primăvara acestui an casa sa este afectată şi a cerut ajutorul Prefecturii pentru desfundarea albiei pârâului care trece pe lângă casa sa.

Prefectul Avram a arătat că au fost finalizate lucrări de îndiguire la Pomi, sunt aproape finalizate la Craidorolţ, pe râul Crasna, şi în scurt timp vor începe lucrările în zona comunei Bârsău.

La aceleaşi audienţe s-a prezentat şi Mariana Stoica din comuna Pomi, care reclama faptul că nu-şi poate achita impozitele deoarece nu şi-a plătit taxa de salubrizare. Prefectul a luat legătura cu conducerea Primăriei Pomi pentru a fi găsită o soluţie în ceea ce o priveşte pe femeie.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts