More


  Tibi Csik: ”Unii jucători poate atâta pot!”

  - Advertisement -

  csik

  Antrenorul Olimpiei a digerat extrem de greu înfrângerea de sâmbătă cu UTA Arad. Tibi Csik a avut o ieșire nervoasă în vestiar imediat după meci când se pare că le-a reproșat unora dintre jucători că se mulțumesc cu cele două salarii încasate și că în teren nu dau totul pentru echipă.

  Apoi la conferința de presă a afișat un zâmbet amar și a explicat motivul pentru care l-a schimbat atât de repede pe Faur. „Am fost nevoit să fac schimbări pentru că unii jucători nu au făcut față fizic și psihic la această partidă”, a explicat din capul locului antrenorul gazdelor. ”Faur a acuzat dureri la stomac, amețeli și mi-a fost frică sincer ca din cauza căldurii să nu pățească ceva. L-am rugat la pauză să tragă de el până se încălzește Villand” a spus Csik.

  „Suntem supărați mai ales pentru că am primit gol dintr-o fază fixă cum am primit și la Târgoviște. Și egalul era bun, dar din păcate sunt câțiva jucători care ori sunt prea obosiți, ori nu înțeleg, ori asta le e valoarea. Oamenii spun că a fost un meci spectaculos, dar pe mine m-a dezamagit. În primul rând atitudinea băieților. Unii au și probleme, nu știu de unde, dar alții nu au probleme. Trebuie să rezolvăm problema în vestiar, trebuie să văd eu care sunt motivele, pentru că nu e normal ca 5-6 să se simtă bine, iar alții din cauza căldurii nu pot sta în teren sau nu au dorința respectivă de joc sau sunt nemulțumiți. Până la urma urmei, pentru noi ar fi o mare realizare dacă am prinde primele 6. Atâta putem, dar până la urmă e doar etapa a IV-a, mai urmează și alte meciuri. Suntem supărați, dar va trece. Toată săptămâna a fost ok, dar nu știu ce s-a întâmplat cu unii.” a mai adăugat Csik care apoi a rămas surprins de demisia anunțată de președintele Comitetului director, Ionică Câmpean.

  ”Sper că e o decizie la cald. Îmi doresc ca domnul Câmpean să rămână alături de noi” a afirmat tehnicianul galben-albaștrilor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img