Tibi Csik: “Vrem să câştigăm derby-ul!”Muresan4

Săptămână încărcată de evenimente pentru Olimpia Satu Mare. Elevii lui Tibi Csik vor juca miercuri în faza a 5-a a Cupei României la FCM Baia Mare iar sâmbătă vor evolua în deplasare la Târgovişte cu Chindia.

La finalul partidei de sâmbătă cu FC Bihor, câştigată de Olimpia cu 2-1, antrenorul Tibi Csik a lăsat să se înţeleagă că ar putea trimite la Baia Mare o formulă de echipă cu mai mulţi juniori, lucru care a iritat galeria abia revenită la stadion.

Suporterii Olimpiei s-au mobilizat rapid pe facebook şi au trimis presei şi un comunicat prin care le cer favoriţilor să trateze cu maximă seriozitate meciul cu rivala de moarte, FCM Baia Mare.

Antrenorul Tibi Csik a şi avut de altfel o întâlnire luni dimineaţa la stadion cu o parte a galeriei în care a încercat să le explice fanilor că , din păcate, la club nu sunt condiţii de refacere pentru ca jucătorii să joace din trei în trei zile .” Le-am arătat suporterilor care sunt condiţiile noastre acum. Fără vitaminizare sau posibilităţi de recuperare la bazinul de la stadion. Avem şi jucători cu probleme medicale, Heil, Takacs, Mureşan şi Rus şi trebuie să ne gândim şi la deplasarea foarte lungă până la Târgovişte”, a spus Tibi Csik care a exclus însă varianta că Olimpia nu-şi doreşte o calificare mai departe şi în cupă.

„Oricare ar fi formula de echipă pe care o vom folosi miercuri, un lucru să fie clar: mergem să câştigăm la Baia Mare. Ştim cu toţii că e un meci important pentru suporteri, pentru club şi pentru jucători. Aşa că-l vom trata cum se cuvine” a explicat tehnicianul galben-albaştrilor!

De altfel şi preşedintele Comitetului director de la Olimpia, Ionică Câmpean, i-a asigurat pe fani printr-o postare pe facebook că meciurile cu FC Baia Mare sunt mereu speciale şi că toată lumea de la club îşi doreşte o victorie.”Le mulţumim suporterilor că au fost alături de noi. A fost alta atmosfera acum la stadion. Şi pentru ei trebuie să câştigăm la Baia Mare” a transmis oficialul de la Olimpia.

Partida FCM Baia Mare- Olimpia Satu Mare se va juca miercuri de la ora 16,30 pe stadionul „Viorel Mateianu”.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts