UTA vine fără Strătilă la Satu MareUTA Bătrâna Doamnă ar putea pierde din forţă ofensivă în deplasarea de sâmbătă de la Satu Mare, dacă Sorin Strătilă nu-şi va reveni în următoarele zile. Mijlocaşul dreapta acuză o contractură musculară şi s-a antrenat separat în prima parte a săptămânii. Din fericire, la dispoziţia staff-ului tehnic e din nou Cătălin Hlistei, care e una dintre variantele de înlocuire a „SS-ului”.

Pe stânga, ar putea fi confirmat Michel Vlad, cel care a debutat excelent cu Mioveniul. „Impactul cu Liga a 2-a a fost frumos. De mic visam să joc la UTA, iar când mai dai şi gol în primul minut al întâlnirii de debut este ceva deosebit. Îi mulţumesc antrenorului că mi-a dat încredere, că m-a adus din nou la prima echipă, după ce a mai avut o tentativă cu mine la 16 ani, când m-am accidentat grav la un meci amical. Sigur, sunt conştient că mai am mult de muncit în continuare, campionatul ligii secunde e unul puternic, cu jucători de valoare”, a punctat mijlocaşul de 20 de ani.

Vlad a fost subiect de discuţii între foştii colegi de pe banca UTA-ei SA. După ce a rămas pe teren toate minutele în confruntările cu Metalul Reşiţa şi CS Mioveni, tânărul „textilist” a fost folosit de Dan Stupar o repriză şi în confruntarea dintre UTA II şi Crişul Chişineu Criş (scor 1-3), în care – de altfel – a şi marcat singurul gol al „alb-roşiilor”. „A fost o neînţelegere la mijloc. Eu i-am dat voie doar să fie trecut pe foaia de joc, căci UTA II are probleme de efectiv, dar stabilisem să nu joace. Am înţeles că şi la dorinţa lui, Michel a fost introdus până la urmă pe teren, dar acest lucru nu se va mai întâmpla viitor. Era obosit şi risca o accidentare. Am vorbit cu Dan Stupar, am clarificat situaţia, a fost o neînţelegere la mijloc, important este să nu se mai repete”, a punctat Roland Nagy.

În fine, la Satu Mare va absenta din nou şi Alin Gligor, cel care are un program special de recuperare după accindetarea suferită acum mai bine de o lună de zile în Austria. „Sperăm ca săptămâna viitoare să intre şi la minge şi să-l avem apt într-o săptămână, două”, a adăugat „principalul” utist.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts