Verdict amânat în cazul Decebal-Miculadecebal

Marţi seara a avut loc o nouă şedinţă a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Satu Mare. Toată lumea aştepta verdictul în cazul neprezentării Turului Micula la Decebal, însă decizia a fost amânată.

Partida din etapa a treia nu s-a mai disputat din cauză că oaspeţii de atunci, Micula, nu s-au prezentat la joc, deoarece ar fi avut şapte jucători cu probleme medicale la ora jocului. În plus, conducerea echipei a trimis un fax la sediul AJF prin care cerea amânarea jocului, iar oficialii Turului au depus şi adeverinţe medicale referitoare la problemele avute de respectivii jucători, câţiva dintre ei fiind prezenţi şi audiaţi marţi seara de membrii comisiei.
Comisia de Disciplină nu are competenţa de a verifica veridicitatea acelor adeverinţe, iar cel mai probabil, se va merge pe o rejucare, reprogramare ulterioară a meciului din etapa a treia Luceafărul Decebal – Turul Micula. Mai ales că la o săptămână de la acea întâmplare și cei din Decebal și-au amânat meciul de la Botiz tot din motive medicale.
Cel de-al doilea caz de pe masa comisiei, care poate decide noul lider şi poate schimba locurile din clasament, este contestaţia celor de la Voinţa Doba cu referire la identitatea sau dreptul de joc al portarului Sportului Botiz, Liviu Blidar, care ar fi jucat două meciuri pe bază de adeverinţă medicală şi buletin. Iar regulamentul spune că un jucător nu are voie decât o singură dată să facă acest lucru, după care trebuie să fie legitimat. Cei din staff-ul Botizului spun însă că Doba a contestat identitatea jucătorului şi nu dreptul de joc. Iar identitatea a fost cea corectă, pentru că era chiar cartea de identitate a jucătorului, cu dreptul de joc a fost problema. Dacă Voinţa Doba primeşte punctele cu Sportul trece pe primul loc în clasament. O decizie favorabilă, unei părţi sau alteia va fi luată, din câte se pare, săptămâna viitoare.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts