More


  Violatorii din Vama, daţi pe mâna justiţiei

  - Advertisement -

  violatori

  Cei cinci tineri care la începutul lunii august au violat fata de 14 ani în localitatea Vama au fost trimiși în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Primul termen al procesului a avut loc în cursul zilei de ieri. Procurorii au dat dovadă de operativitate maximă, reuşind să finalizeze rechizitoriul în mai puţin de o lună de la comiterea faptei.

  Aduşi în cătuşe la proces
  Violatorii de la Vama au ajuns ieri în faţa judecătorilor. Cu ocazia primului termen, magistraţii au verificat legalitatea şi temeinicia rechizitoriului întocmit de procurori. Şedinţa a avut loc în spatele uşilor închise.

  Trei dintre violatori au fost trimişi în judecată în stare de arest. Este vorba de inculpaţii Petrișor Natanael Fanea, Mihăiță Sebastian Cseh și Francisc Sarkozi. Aceştia au fost aduşi în cătuşe, în jurul orei 12.00, la primul termen al procesului penal. Alături de cei trei au fost trimişi în judecată şi complicii Anton Sergiu Mitruț, respectiv Erdei Richard Alex, aflaţi sub control judiciar.

  Viol în grup lângă Vama
  Reamintim că, în data de 11 august 2015, o adolescentă sătmăreancă în vârstă de 14 ani a fost ademenită de un prieten de 16 ani la o plimbare, însă în final a fost violată de mai mulţi tineri. Tânăra n-a bănuit nicio clipă că o banală ieşire se va transforma în cel mai negru coşmar. Un amic cu doi ani mai mare a invitat-o la un suc însă a convins-o să îl urmeze până la ieşirea din Satu Mare. La un moment dat alţi patru băieţi care au între 18 şi 24 de ani îi aşteptau într-o maşină. Băieţii au dus-o pe fată în localitatea Vama, mai exact în zona denumită Puturoasa. Minora nu a vrut să întreţină relatii sexuale, însă băieţii au constrâns-o, aceasta întreţinând relaţii cu trei dintre ei. Fata de 14 ani a fost lăsată după agresiune într-o staţie de taxi din Satu Mare şi sfătuită să nu vorbească nimic despre cele întâmplate cu părinţii ei. Însă imediat ce i s-a confesat mamei, aceasta a cerut ajutorul poliţiştilor. Inculpaţii Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar ceilalţi doi complici au fost puşi sub control judiciar.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img