Godje și-a învins fosta echipă!elite2

Un adevărat derby de elită s-a jucat sâmbătă la Decebal. Someşul Oar şi Luceafărul Decebal şi-au dat întâlnire în etapa a 11-a a Ligii a IV-a Elite pentru un meci pe cinste. Chiar dacă s-a marcat un singur gol, partida a fost foarte disputată şi echilibrată.

Iar o fază fixă a făcut diferenţa în favoarea echipei considerată gazdă, Someşul Oar. În minutul 59 fostul căpitan al celor de la Decebal, acum jucător la Oar, Daniel Godje a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri şi a adus victoria ”gazdelor”.

Someşul Oar a stat mai bine la capitolul ”şuturi pe poartă”, iar Pintye şi Maxim sunt primii care îl încearcă pe Ardelean, portarul revenit între buturile echipei pregătite de Cosmin Iuhas. Iar la ultima acţiune a primului mitan, Toma a fost periculos pentru Decebal, trimiţând însă cu capul pe lângă poarta apărată de Dobrai.

Kirner s-a zbătut foarte mult la cei 42 de ani ai săi şi în repriza a doua a scos lovitura liberă din care Dani Godje a marcat cu o execuţie de efect. Godje nu s-a bucurat după reuşit, fiind rezervat în gesturi.

 Luceafărul a preluat apoi iniţiativa, dar atacurile sterile nu au adus nimic notabil. Baciu a şutat de la distanţă, iar apoi Lihet a trimis puţin peste poartă în prelungiri şi Stoica a fost blocat de Dobrai. Fundaşul Oarului Schnellenperger a primit cartonaşul roşu tot în finalul jocului.

”Au fost mai concentrați la fazele fixe și azi au meritat victoria. Am resimțit absențele și sper ca la iarnă să putem să ne completa lotul pentru a rămâne în cursa pentru titlu” a spus antrenorul Luceafărului, Cosmin Iuhas.
De partea cealaltă, omul meciului, Daniel Godje a declarat cu fair-play că și a dorit mult să înscrie dar nu s-a putut bucura la gol din respect pentru fosta lui echipă. ” Am petrecut clipe frumoase la Decebal, îi respect mult pe oamenii de aici dar acum joc la Oar și mi doresc să câștiga campionatul cu Someșul. Azi am demonstrat că suntem mai buni” a spus la final marcatorul unicului gol, Daniel Godje.

Partida a fost arbitrată de o brigadă de arbitrii din Maramureș cu Cristian Codrea ( coincidență de nume cu conducătorul Luceafărului) la centru ajutat la cele două margini de Cristian Lucaci și și Stelian Homorodan.

Meciul Someșul Oar-Luceafărul Decebal va putea fi urmărit luni seara de la ora 21.30 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

În celelalte meciuri jucate azi:

Beltiug- Micula 2-5, Tășnad- Ardud 5-1, Vetiș-Carei 2-4

– Decebal: Ardelean – Istrate, Toma, Petric, Cireap (cpt.), Moldovan, Pura, Stoica, Silaghi, Baciu, Lihet. Rezerve: Morar, Nemet, Ţineghe, Mergheş. Antrenor: Cosmin Iuhas.
– Oar: Dobrai – Schnellenperger, Vădan, Potra, Matei (cpt.), Micaş, Godje, Maxim, Kirner, Pintye, Gulya. Rezerve: Lung, Silaghi, Ţoca, Ionescu, Puţi. Antrenor: Adrian Micaş.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts