Adi Sălăgeanu: “M-am grăbit cu retragerea…!”salageanu-2

La două luni de la retragerea din fotbal, mijlocaşul de 32 de ani, Adrian Sălăgeanu s-a sucit şi a revenit la echipa cu care încă se află sub contract.

Fostul campion cu Oţelul Galaţi, Sălăgeanu a şters colbul de pe ghetele abia agăţate-n cui şi s-a prezentat spăşit luni la antrenamentul Olimpiei.

„Am luat o decizie pe care acum o regret. Sper să mă ierte suporterii şi antrenorii, şi să mă înţeleagă. Simt că mai am ceva de oferit fotbalului şi vrea să fac acest lucru la Satu Mare, la Olimpia”, a declarat Sălăgeanu care va avea acum de tras la antrenamente pentru a reveni în lot şi pentru a-şi recăpăta statutul de titular.

Antrenorul Tibi Csik a avut ultimul cuvânt iar tehnicianul Olimpiei i-a întins o mână lui Sălăgeanu, de care mijlocaşul de 32 de ani sperăm să profite. De asemenea, sperăm să demonstreze oficialilor şi suporterilor Olimpiei că în vară chiar a luat o decizie pripită şi că încă poate fi liderul din teren al unei echipe ce caută încet să revină în top.
“Mă bucură revenirea jucătorului Sălăgeanu. Am respectat decizia lui din vară, deși nu am fost de acord cu ea. El trebuie să iasă cu fruntea sus, în aplauzele publicului sătmărean , din fotbal. El trebuie să arate tuturor că fotbalistul Sălăgeanu încă mai poate ! El trebuie să tragă echipa după el în momentele grele ! El trebuie să fie un exemplu pt fotbaliștii tineri care vin din urmă ! Si-a dedicat întreaga viață fotbalului. Era păcat să se retragă printr-un comunicat sec de presă. Când va hotărî că e momentul să o facă, trebuie să o facă pe teren, cu băiatul său în brațe, în aplauzele publicului sătmărean. Asta aștept eu de la un jucător de talia lui Sălă!” a fost şi mesajul fostului preşedinte al Comitetului director, Ionică Cîmpean.

Olimpia va juca sâmbătă la Pâncota cu Şoimii dar e greu de crezut că Sălăgeanu va putea reveni pe teren atât de rapid, după doar o săptămână de pregătire…

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts