AJK la stagiu de pregătire în Geberjenkarate

Asociaţia Judeţeană de Karate a participat în week-endul trecut la un stagiu internaţional de autoapărare în Ungaria, la Geberjen. Din partea AJK au fost prezenţi sihan Robert Magos 6 DAN – preşedintele asociaţiei, Otto Kovaca – preşedintele de marketing, sensei Csaba Nyesti 3 DAN, sensei Cristian Marchiş 2 DAN, sensei Robert Szabo 1 DAN, respectiv zece elevi.

Alături de aceştia, au fost prezenţi nu doar numeroşi maeştri la diferite stiluri de arte marţiale ci şi cadre ale poliţiei, jandarmeriei şi a unor firme de pază. Stagiul a fost condus de sensei Zoltan Lovas, instructorul trupelor speciale de la poliţia maghiară şi senseiu Janos Ivan, fost membru al trupelor speciale, preşedintele Clubului de Arte Marţiale ale Veteranilor şi totodată organizatorul evenimentului.

Participanţii s-au antrenat la full kontact karate, nihon tai jitsu – ju jitsu, tehnici de la trupele speciale şi hanbo jitsu, lupta cu bastonul. Iar la final, delegaţia sătmăreană a discutat cu primarul oraşului Geberjen, Andreea Matene Vincze pentru o colaborare sportivă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts