Am produs surpriza şi am luat argintulfloreta

Ziua a doua a Campionatul Naţional de floretă speranţe a continuat cu proba masculine pe echipe. Cinci formaţii s-au prezentat ieri la sala Floreasca din capitală: CS Satu Mare, CSA Steaua, CSTA București, CSS Ploiești și ACS Balestra. Supervizaţi de antrenorii Attila File şi Simona Surducan, CS Satu Mare s-a bazat pe Ștefan Chelu, Mark Fogel, Edwin Pop, medaliat cu bronz la individual şi Tudor Surducan. După ce la individual, Edwin Pop a adus prima medalie sătmăreană, la echipe, CS s-a clasat pe locul doi, întorcându-se la Satu Mare cu argintul.

Pe tabloul de opt, CS a avut tur liber, iar în semifinale a trecut de CSTA cu 45-34. A urmat ultimul act, în compania celor de la CSA Steaua. După un meci strâns până spre final, bucureştenii s-au impus cu 45-35 şi astfel sătmărenii au terminat pe doi. “Este o realizare pentru noi. Speram la o medalie, dar nu să ajungem în finală. Ne bucură acest lucru şi ne dă încredere pentru viitor“, a spus antrenorul Attila File.

Competiţia continuă cu probele feminine. De la CS Satu Mare vor intra pe planşă Andreea Potor, Klaudia Figus, Briana Silaghi, Melissa Korrosy, Cristina Anderco, Diana Şuta, Tamara Ulici, Teodora Şofran şi Teodora Turdean. Alături de fete au făcut deplasarea antrenorii Dan Şuta şi Arnold Izsaki.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts