Am scăpat de pericolul… Mateibrasov

Olimpia Satu Mare va întâlni duminică fosta prim divizionară FC Braşov într-un meci ce contează pentru etapa a 11-a a Ligii secunde. Dacă la galben-albaştri portarul Băican mai are de ispăşit o etapă de suspendare după cartonaşul roşu inutil luat la Pâncota, la braşoveni va lipsi poate cel mai periculos om din atac, Matei.

Marius Matei a fost omul meciului , marţi seara în meciul de Cupa României , după ce a marcat două goluri în poarta celor de la Astra Giurgiu în minutele 67 şi 90. Doar că apoi, în prelungiri a fost eliminat gratuit de centralul Dima iar absenţa lui a contat, giurgiuvenii reuşind să se califice după un 4-3 dramatic.

„Jucătorii erau cu lacrimi în ochi la finalul jocului.Am simţit o satisfacţie văzând suporterii aplaudând. Ar fi fost frumos să ne calificăm în prelungiri sau la penaltiuri. Îmi doresc ca în această echipă să se creadă din ce în ce mai mult, în ciuda faptului că în campionat avem fluctuaţii de formă şi rezultate în campionat. Sînt încrezător că putem atinge play-off-ul şi că vom putea lupta pentru promovare”, a declarat la finalul meciului de marţi antrenorul braşovenilor Szabo.

Antrenorul Olimpiei , Tibi Csik nu consideră un avantaj pentru echipa sa faptul că braşovenii au jucat marţi 120 de minute sau că atacantul Matei e suspendat.

„ Noi trebuie să fim concentraţi şi să jucăm la capacitate maximă. Sper să reuşim să obţinem toate punctele chiar dacă FC Braşov a arătat ca o echipă solidă şi care e mereu imprevizibilă” a spus Tibi Csik care a urmărit mai multe meciuri ale adversarilor, inclusiv cel de marţi din cupă. Meciul Olimpia Satu Mare- FC Braşov, contînd pentru etapa a 11-a din B2, se va disputa duminică, 1 noiembrie, de la ora 11.00 şi va fi trasmis în direct de DigiSport şi Dolce Sport. Olimpia Satu Mare ocupă locul 7 în clasament cu 14 puncte, în timp ce braşovenii sînt pe 6 cu 15 puncte.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts