More

  Baschet: Am bătut recordul de puncte marcate într-un meci!

  baschet8

  Etapa a treia a Ligii Naţionale de baschet feminin a fost una bunicică pentru CSM Satu Mare. Nu a reuşit să bifeze primul succes dar a pierdut la un scor mult mai strâns, 97-64 la Timişoara, cu Danzio. Ba mai mult, elevele lui Viorica Gamaleţ au reuşit să îşi adjudece şi un sfert, al treilea, 20-17, cu un sfert secund de coşmar, 7-26!

  La pauză tabela arăta Danzio Timişoara – CSM Satu Mare 56-24, iar la final, pe sferturi, scorul a fost 31-17, 26-7, 17-20 şi 24-20. Gazdele au condus la un moment dat cu 35 de puncte, dar, surpriză, şi CSM a condus 20 de secunde cu un punct la Timişoara. Şi am mai condus cu 16-13 la greşeli personale obţinute, conform statisticii FRB. Practic după acest scor, CSM-ul a reuşit să înscrie cele mai multe puncte din acest sezon şi să piardă la cea mai mică diferenţă de scor de până acum.

  Pentru CSM au punctat Sonia Vilcinschi şi Cristina Badi câte 16, Bianca Voica 15, Valentina Bolba 12, Ester Kallai 3 şi Anamaria Kadar 2. Au mai evoluat Roxana Varhaniovschi şi Denisa Bălin.

  Dacă nu se mai modifică nimic până atunci, echipa de baschet va primi sâmbătă vizita celor de la Phoenix Galaţi.

  Deşi unii deja se interesează care ar fi sancţiunile Federaţiei Române de Baschet către club, în cazul în care echipa ar urma să se retragă din campionat. Trist!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE