Baschet – CSM, luat în derâdere de adversaresigla-csm

Cu o echipă strânsă în ultimele două săptămâni de vacanţă, echipa de baschet de la CSM Satu Mare nu a putut emite pretenţii în faţa campioanei en-titre în dubla din Cupă cu Târgovişte. 204-55 e scorul după cele două întâlniri, ceea ce coincide cu cea mai mare umilinţă pe care a înregistrat-o echipa de la înfiinţare ei.


Mai mult, colegii din presa dâmboviţeană au titrat ironic “Au râs de ele“, iar printre rânduri ne cataloghează penibili, jenanţi. Acum unii cer desfiinţarea echipei de baschet. Dar acest lucru pare oricum foarte aproape, mai ales că unele jucătoare, după ce au trăit pe teren umilinţa de la Târgovişte, au plâns şi au promis că vor renunţa la acest sport. Nici statistica conform căreia vârsta primului “5“ al CSM-ului sătmărean ar fi demn de o echipă de junioare nu este chiar aşa. Pentru că după un calcul simplu, media este undeva la 23 de ani, iar la o asemenea vârstă, deja trebuie să fi demonstrat ceva în baschetul autohton.
Nu avem nimic cu fetele care îmbracă tricoul CSM-ului, iar spusele preşedintelui Neagu la reunirea lotului cum că “presa nu ne prea iubeşte“, sunt false. Pentru cunoscători, unii dintre colegii noştri au vărsat o lacrimă de bucurie sau de supărare în momentele în care echipa nostră se bătea de la egal la egal cu Târgovişte, Arad, etc. Ce vremuri frumoase…

P.S. Mai putem spune fără să greşim că s-au pierdut, la propriu, şi culorile clubului sătmărean. Handbaliştii au două echipamente, galbene și albastre, iar baschetbalistele albastru închis şi alb cu albastru. Culorile alb-roşii au dispărut din peisaj! Iar dacă sezonul trecut secția de baschet a murit, acum intră în putrefacție!!! Să spunem că se vor rezolva lucrurile… Dar cine va mai veni la CSM Satu Mare, ne referim la jucători, după ce văd ce se întâmplă de ceva timp!
Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts