Chiar am luat suta!baschet5

Cu era oarecum de aşteptat, CSM Satu Mare a pierdut la scor şi partida jucată ieri cu CSM Târgovişte. Dâmboviţencele s-au impus cu 100-24 în faţa unei echipe care din păcate în acest sezon a devenit ciuca bătăilor în liga naţională de baschet feminin.

A fost un meci fără istoric în care trupa sârbului Vasic a marcat din toate poziţiile şi în care sătmăreanca noastră, Andreea Olah-Orosz a fost cu 22 de puncte, principala marcatoare. De altfel Andreea a marcat şi ultimul coş, de trei puncte, al meciului şi a pus 100 pe tabelă în dreptul campioanelor.

“Nu credeam niciodată că echipa mea de suflet va ajunge în situaţia asta. Mă doare sufletul şi-mi vine să plâng când ştiu ce era acum doi-trei ani la Satu Mare şi ce e acum. Sper şi îmi doresc să mai joc aici pentru că a fost echipa la care m-am simţit cel mai bine în carieră”, a spus la final fostul căpitan de la CSM Satu Mare, Andreea Olah-Orosz. De partea cealaltă, antrenoarea echipei noastre, Ibi Gamaleţ a recunoscut cu fair-play că nu poate face mai mult. “Nu avem echipă şi nu putem emite niciun fel de pretenţii. Sper ca din sezonul viitor Satu Mare să redevină o forţă a baschetului românesc căci tradiţia oarecum ne obligă”, a punctat Ibi Gamaleţ.

Sătmăreanca Adina Pop a bifat şi ea 16 minute şi 6 puncte pentru CSM Târgovişte iar Tabytha Wampler, fostă jucătoare la Satu Mare a reuşit şi ea 16 puncte în tricoul oaspetelor în 20 de minute jucate. Pentru CSM Satu Mare au marcat Voica şi Chiţanu câte 7, Vilcinschi 4, Bălin, Răcşan, Bolba câte 2. CSM Satu Mare va juca etapa viitoare, sâmbătă 31 octombrie, tot acasă cu BC ICIM Arad.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts