Cu suporterii spre Euro!arena-nationala

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România – Finlanda din această seară, se va disputa cu spectatori, pe Arena Naţională. Pentru a facilita accesul şi achiziţionarea de bilete la această partidă, preşedintele Răzvan Burleanu a decis ca preţul unic al acestora să fie de 20 de lei.

Cu o victorie a trupei lui Puiu Iordănescu, România îşi poate asigura calificarea la turneul final din Franţa 2016. Nici o surpriză în ceea ce priveşte convocarea, Tata Puiu merge pe mâna experimentaţilor şi nu vrea nici un fel de surpriză.
Arbitrul scoţian Craig Thomson va conduce la centru meciul dintre echipa naţională a României şi reprezentativa Finlandei, din preliminariile Campionatului European din 2016.
Până acum românii au jucat de 9 ori cu finlandezii, având un palmares foarte bun, 7 victorii şi două înfrângeri. Ultima confruntare a avut loc pe 14 octombrie 2014, la Helsinki, România câştigând cu scorul de 2-0, datorită unei “duble” a lui Bogdan Stancu în minutele 54 şi 83.
Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa de la ora 21.45, în direct la TVR 1. De la aceeaşi oră, în grupa F se mai joacă Irlanda de Nord – Grecia şi Ungaria – Feroe
Cu două etape înainte de finalul încheierii preliminariilor Euro-2016, clasamentul grupei F este următorul: 1. Irlanda de Nord – 17 puncte, 2. România – 16 puncte, 3. Ungaria – 13 puncte, 4. Finlanda – 10 puncte, 5. Insulele Feroe – 6 puncte, 6. Grecia – 3 puncte.
CUM NE CALIFICĂM
– Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016.
– Dacă ungurii pierd una dintre partide, cum ar fi în ultima etapă, cu Grecia, ne mai trebuie un singur punct!
– Batem Finlanda, iar Ungaria se încurcă acasă cu Feroe. Puţin probabil, totuşi. Aşa că totul se va decide, probabil, în ultima etapă, în Feroe.
– În cazul în care România învinge într-un singur meci, Irlanda de Nord face două egaluri pînă la sfîrşit, iar Ungaria bate tot, tripleta va încheia grupa cu 19 puncte. Puţin plauzibil, totuşi. Se face un clasament în trei, iar noi suntem avantajaţi:
CUM PIERDEM CALIFICAREA
– Cel mai plauzibil scenariu negru ar fi să terminăm la egalitate de puncte cu maghiarii. Se poate întâmpla asta dacă pierdem un meci, învingem în celălalt, iar ungurii scot 6 puncte.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts