Două derby-uri în week-enddecebal

Două partide de urmărit în acest week-end în etapa a 11-a a Ligii a IV-a Elite. Sâmbătă, la Decebal, Oarul, în postură de gazdă, primeşte “vizita“ celor de la Decebal, iar duminică, la Oraşu Nou vine liderul Recolta Dorolţ.

Referitor la meciul de sâmbătă, partida nu se va juca pe Someşul pentru că terenul este ocupat. Aşa că Oarul va fi ”gazdă” la Decebal. La Oar nu sunt probleme de lot, iar Adrian Micaş e încrezător. De cealaltă parte, ocupanta locului doi, Luceafărul îi va avea în teren pe Istrate şi Stoica, reveniţi după suspendare şi portarul Ardelean după o accidentare. Un derby între locurile doi şi trei care se anunţă unul interesant.

Două echipe bune se întâlnesc şi la Oraşu Nou. Talna ocupă locul patru şi atacă podiumul, iar Recolta Dorolţ e pe primul loc şi e singura echipă neînvinsă din campionat. Ambii antrenori se confruntă cu probleme de lot. La gazde este accidentat Sandor Erdei, iar Gică Ghiriti e incert. De la oaspeţi vor lipsi Drumar, plecat la muncă în Germania, Merce care are o întindere, iar Radu Socaciu nu a jucat de o lună. Plus Rebegea care revine după două săptămâni de pauză.

”Vrem să facem un meci frumos, iar cel mai bun să câştige. Ne dorim spectacol, iar dacă vom avea vreme bună vor veni şi suporterii”, a spus antrenorul Talnei, Lucian Homorozan.

Florin Coman, tehnicianul liderului a recunoscut oarecum că are ceva emoţii. ”Cu 3-4 absenţe am ceva emoţii, să fiu sincer. Ne lipsesc câteva piese de bază, dar mergem să câştigăm”, a declarat acesta.

Dacă nu vor apărea modificări în program, partidele se vor disputa cu începere de la ora 14.00.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts