Dublă pentru Simona Pop cu Steauaspada

Simona Pop şi-a dublat performanţa la Cupa României. După ce miercuri a câştigat în premieră acest trofeu la individual, azi, spadasina sătmăreană, alături de colegele de la Steaua şi-a adjudecat Cupa şi la echipe.


În finală am avut parte şi de un duel sătmărean, Simona s-a reîntâlnit cu fosta colegă de la CS, mai tânăra Amalia Tătăran, acum la Dinamo. Steaua s-a impus în faţa dinamovistelor cu 45-33 şi echipa alcătuită din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Anca Măroiu îşi păstrează trofeul cucerit anul trecut.
La CSA Steaua 2 a evoluat o altă sportivă din Satu Mare, Greta Vereş, echipa sa clasându-se pe locul patru la final. Simona Pop va pleca spre Coreea de Sud unde marţi va concura la cea de-a șasea ediţie a Jocurilor Mondiale Militare de la Mungyeong. Competiţia este organizată de Consiliul Internaţional al Sportului Militar (CISM) şi reuneşte aproximativ 8.700 de participanţi din 110 ţări, care se vor întrece în 24 discipline sportive.
FR de Scrimă a schimbat programul la băieţi şi tot azi, după concursul de fete au intrat în concursul individual băieţii, dar s-a tras doar până la tabloul de 16. Din Satu Mare au intrat pe planşă Adrian Szilagyi, Adrian Pop, Andrei Timoce şi Bertalan Arkosi de la CSM, respective Adam Macska de la CS.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts