Duel interesant cu piteşteniihandbal1

Handbaliştii îşi continuă aventura în Divizia A la handbal. Duminică de la ora 11.00, CSM Satu Mare primeşte vizita celor de la HC Argeş Piteşti, formaţie care ocupă locul patru în clasamentul seriei B.


Echipa pregătită de Nicolae Istrate se află pe locul doi chiar dacă nu trece printr-o perioadă prea bună în ceea ce priveşte plata salariilor către jucători. Se tot zvoneşte că jucătorii sunt la capătul răbdării şi că staff-ul tehnic este nevoit să se ocupe mai mult de mobilizarea handbaliştilor decât de tacticile de joc.
CSM a legat două victorii consecutive şi o poate bifa pe a treia. Chiar dacă nu va fi uşor, în faţa unui adversar incomod. Greu de spus care va fi atitudinea unor jucători care nu şi-au luat salariile, unii dintre ei, din luna iunie! Iar obiectivul fixat înainte de startul sezonului a fost cel de a forţa o eventuală promovare în Liga Naţională. Asta după ce conducerea clubului a declinat invitaţia de a juca din această toamnă în elita handbalului românesc. Dar aceasta este o altă poveste.
Revenind la meci, accidentaţii din infirmeria CSM-ului şi-au revenit, doar portarul Pogynă a contactat o bronşită dar ar putea fi apt la ora partidei. La fel şi Varga, jucător care suferise o uşoară entorsă. Jocul de duminică din sala Ecaterina Both va fi arbitrat de M. Pintea (Cluj-Napoca) şi M. Sas (Oradea).
Programul etapei a V-a:
Azi
CSM Oradea – CSU Cluj
Duminică
HCM Sighişoara – stă
CNOT Braşov – Poli II Timişoara
CSM Satu Mare – HC Argeş
CSM Făgăraş – Academia Minaur
U Craiova – HC Sibiu
Muhlbach Sebeş – CNE Sighişoara

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts