Duel pentru play-offoli-baia-mare

Olimpia Satu Mare şi FC Braşov se întâlnesc duminică de la ora 11 într-un duel al vecinelor de clasament.

Partida se anunţă a fi una extrem de interesantă dacă ţinem cont că cele două formaţii se află în luptă directă pentru un loc de play off.

„Orice punct contează şi ar fi important să reuşim un rezultat bun duminică. Îi aşteptăm pe suporteri să vină alături de noi. Ştim că meciul e duminică la o oră nu tocmai potrivită pentru fotbal dar ne-am bucura foarte mult să arătăm că putem aduce lumea la stadion. Ar fi o imagine bună pentru club şi pentru Satu Mare mai ales că meciul se televizează” spune antrenorul Tibi Csik.

Interesant e că braşovenii vor avea alături de ei şi o mică galerie. Suporterii par a se fi apropiat şi mai mult de echipa din Braşov după meciul bun făcut marţi în Cupa României.

„I-am urmărit pe braşoveni în meciul de cupă. Au avut o revenire spectaculoasă. Trebuie să fim foarte atenţi şi să speculăm orice mică greşeală a lor. Doar aşa putem spera la o victorie. Nu va juca Matei dar au şi alţi jucători periculoşi” a mai spus Tibi Csik.

Iar unul dintre jucătorii periculoşi pare a fi şi tânărul mijlocaş stânga, Vlad Olteanu. Alături de Matei, puştiul Olteanu a tras practic echipa după el şi în ciuda înfrângerii din prelungiri acesta a fost remarcatul meciului.

„Ştiam că întâlnim liderul Ligii I, o echipă foarte puternică. Astfel de meciuri te motivează la maxim şi cred că acesta a fost cel mai bun meci al meu. Sunt braşovean, joc de la şase ani la FC Braşov şi este normal să pun şi suflet atunci cînd intru pe teren. Am alergat cît am putut, iar noaptea nici nu am putut să dorm de oboseală. Acum trebuie să mergem mai departe, urmează un meci foarte important la Satu Mare pe care trebuie să-l cîştigăm. Avem un grup bun de jucători, vestiarul e unit, astfel că putem promova“, a spus Vlad Olteanu după meciul cu Astra Giurgiu.

La Olimpia va lipsi portarul Băican, iar veteranul Ovidiu Suciu se pare că va fi din nou rezerva lui Marius Şuta. În rest Tibi Csik nu are probleme de lot…

Partida Olimpia- FC Braşov va fi transmisă în direct de Digisport şi Dolce Sport.
Preşul biletului rămâne la 5 lei.

Pe lângă meciul de la Satu Mare , duminică se va mai disputa şi jocul CS Mioveni- FCM Baia Mare. Iar restul meciurilor din etapa a 11 a sunt programate sâmbătă de la ora 11.

Sâmbătă
Şoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea
Universitatea Cluj – FC Caransebeş Gaz Metan Mediaş – Metalul Reşiţa Unirea Tărlungeni – FC Bihor UTA – Chindia Târgovişte

Duminică
Olimpia Satu Mare – FC Braşov
CS Mioveni – FCM Baia Mare

CLASAMENT

1. FCM Baia Mare 21
2. CSM Râmnicu Vâlcea 21
3. Chindia Târgovişte 20
4. UTA Bătrâna Doamnă 19
5. Gaz Metan Mediaş 16
6. FC Braşov 15
7. Olimpia Satu Mare 14
8. Şoimii Pâncota 14
9. CS Mioveni 12
10. Universitatea Cluj 10
11.FC Caransebeş 10
12. FC Bihor Oradea 10
13.Unirea Tărlungeni 6
14. Metalul Reşiţa 4

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts