More

    “Eroul de la Sevilla”, alături de Olimpia!

    oli

    Aflat în acest week-end într-o vizită privată în judeţul Satu Mare, preşedintele de imagine de la Steaua Bucureşti, Helmuth Duckadam, a fost invitat de oficialii Olimpiei la o întâlnire cu grupele de copii de la club şi cu jucătorii echipei de Liga a 2-a.

    Extrem de jovial , „Eroul de la Sevilla” a intrat în vestiarul băieţilor şi a povestit preţ de câteva minute cu elevii lui Tibi Csik. Iar apoi a oferit mici suveniruri şi s-a fotografiat cu cei mai mici fotbalişti de la club.

    “Vă doresc din suflet să intraţi în play-off. Am amintiri plăcute de la Satu Mare. Am jucat de câteva ori pe acest stadion şi mă bucur să aud că va intra în renovare. Aveţi jucători talentaţi la loturile naţionale pe care-i monitorizăm şi care au şanse de a ajunge la un club mare aşa cum e Steaua”, a spus Helmuth Duckadam care apoi a participat şi la o scurtă întâlnire cu reprezentanţii presei .

    Duckadam , care a preferat să vadă meciul cu Baia Mare la televizor de la…Satu Mare , a recunoscut că Steaua nu trece printr-o perioadă prea bună şi că jocul echipei are de suferit.

    “Important e că am câştigat şi că ne-am calificat. Meciurile din cupă sunt pline de suspans şi mereu te poţi aştepta la surprize ” a mai spus Duckadam care i-a felicitat pe cei de la Baia Mare pentru modul în care au jucat şi pentru organizare. „ Au fost 12000 de spectatori şi eu cred că 80% dintre ei au venit să vadă Steaua. Suntem în continuare cea mai iubită echipă din România şi încet se vor regla lucrurile şi cu fanii din Capitală. Cred că dacă eliminam pe Partizan alta era atmosfera şi printre suporterii noştri” a mai punctat Duckadam.

    Un amplu interviu cu Helmuth Duckadam veţi putea urmări luni seara de la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE