EXCLUSIV: Imy Nagy se desparte de Luceafărul Decebalnagy

Venit în această vară la vicecampioana Luceafărul Decebal, de la Someşul Oar, Imy Nagy este foarte aproape de o despărţire de gruparea manageriată de Cosmin Iuhas.

Fostul jucător al Oarului şi unul dintre cei mai buni jucători din Elite, se pare că a avut un conflict spontan cu oamenii de la echipă şi a decis să nu mai continue. “Oficial Imy Nagy s-a despartit de Luceafarul Decebal! Astept oferte din iarna!!!”, au fost cuvintele scrise pe pagina sa de Facebook sâmbătă dimineaţa. “Am avut ceva discuţii cu unii colegi, în urma cărora nu mai doresc să rămân la echipă. În plus m-am şi accidentat, iar până în iarnă vreau să mă recuperez. M-au contactat cei de la Doba, Vetiş, Dorolţ, Oar, Moftinu Mic, aşa că nu duc lipsă de oferte. Sper să ne despărţim în condiţii optime”, a spus Nagy.

De cealaltă parte, managerul Decebalului, Cosmin Iuhas s-a arătat surprins la aflarea veştii. “Nu ştiu nimic, nu vorbesc până nu voi avea o discuţie cu el. E matur, are buletin, să facă ce doreşte el”, a spus Iuhas.

Imy Nagy, în vârstă de 23 de ani a evoluat şi în Liga a III-a, la FC Olimpia, Turul Micula şi Sibiu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts