Gazdele au meritat victoriaoli

Olimpia a plecat cu gânduri mari la drum, de a aduce puncte din Zăvoi. Nu a fost însă aşa, pentru că CSM Rm. Vâlcea s-a impus sâmbătă cu 2-0 şi se menţine pe locul doi, în timp ce Olimpia e pe şapte, în afara play-off-ului.

Prima repriză a fost una săracă în ocazii pentru galben-albaştri care nu au atacat mai deloc poarta lui Fildan. Însă gazdele au hărţuit mai mereu apărarea Olimpiei, iar Staicu a avut o ocazie imensă, dar Şuta a fost la post. Apărarea însă nu a cedat în primele 45 de minute.

Dar repriza secundă a pornit practic de la 1-0, Tomozei are o incursiune pe flancul stâng, centrează în faţa porţii, Şuta respinge din plonjon în ghetele lui Staicu, acesta reluând spre poartă pentru 1-0. În drumul său spre gol, balonul îl atinsese şi pe Iuhas. Acelaşi Staicu, lăudat şi de antrenorul sătmărenilor Tibi Csik, primeşte o minge pe flancul drept, driblează intră în careu şi şutează stabilind scorul final, 2-0. Era doar minutul 63, dar Olimpia nu a contat nici în mitanul secund. Bura însă s-a accidentat, a făcut o luxaţie de umăr şi va sta destul de mult pe tuşă.

Din păcate Olimpia a avut cinci jucători avertizaţi ceea ce înseamnă, pentru a doua oară consecutiv o amendă pe care clubul trebuie să o plătească, în valoare de 570 de lei. Duminică la Satu Mare vine fosta formaţie de Liga 1, FC Braşov, meciul urmând să fie transmis în direct, de la ora 11.00 de Dolcesport şi Digisport.

CSM Rm.Vâlcea: Fildan – Samson, Cucui, Pîrvulescu, Tomozei – I.Stoica (cpt.), Piscanu – Vasile (Firțulescu 71), Neagoe, R.Georgescu (I.Marian 73) – Staicu (B.Geantă 85).

Olimpia Satu Mare: Șuta – D.Muntean, Tătaru, Heil, Iuhas (cpt) – R.Rus (Cadar 68), Villand, Chivari, Bura (Lukacs 34) – Selagea (Faur 55), Boștină.

Tibi Csik: ”Victorie meritată a gazdelor”
La finalul meciului, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik a recunoscut că echipa din Vâlcea a fost mult mai bună. ”Primul gol l-am luat anapoda, au fost mai multe greşeli consecutive în defensivă. Iar această reuşită a dat peste cap totul, dar nu am contat nici după primirea celui de-al doilea gol. Victorie meritată a gazdelor. Ne place sau nu ne place, asta e. Au un Staicu în mare formă, care marchează meci de meci. Aşa poţi să te gândeşti la toate cele trei puncte. Duminică jucăm cu FC Braşov, nu este oficial, dar ar putea fi transmis în direct”, a încheiat Csik.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts