More

    Halep rămâne fără victorie în faţa Şarapovei

    Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut, ieri, scor 4-6, 4-6, al doilea meci disputat în Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore, cu rusoiaca Maria Şarapova, locul 4 WTA.

    Partida a durat o oră şi 54 de minute şi la capătul ei românca a înregistrat a şasea înfrângere din tot atâtea meciuri disputate cu Şarapova.

    Simona Halep şi Maria Şarapova nu se mai înâlniseră din august 2014, din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, când rusoaica se impusese în trei seturi. După o aşteptare atât de lungă, fanii nu au avut parte, ieri, la Singapore, de o partidă spectaculoasă, sportivele greşind destul de mult. Diferenţa pe tabelă a fost făcută în cele din urmă de momentele sclipitoare din evoluţia Mariei Şarapova.

    Şarapova a avut o explozie de bucurie la final, putându-se considera cu un picior în semifinalele competiţiei de la Singapore. Ea i-a promis o recompensă financiară antrenorului, pentru sfaturile pe care i le-a dat.

    Tot marţi, italianca Flavia Pennetta, locul 8 WTA, a învins-o, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

    În urma acestor rezultate, Maria Şarapova conduce Grupa Ruşie, cu două victorii (4/1 setaveraj), urmată de Simona Halep, o victorie (2/2), Flavia Pennetta, tot o victorie (2/2) şi Agnieszka Radwanska, fără victorie (1/4).

    Ultimele meciuri din această grupă vor avea loc joi: Simona Halep – Agnieszka Radwanska şi Maria Şarapova – Flavia Pennetta.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE