Încă o medalie pentru Simona PopVineri dimineaţa, mai exact la 4.50 ora României, echipa de spadă feminin a ţării noastre a intrat în concurs la Jocurile Mondiale Militare de la Mungyeong. Echipa a fost alcătuită din sătmăreanca Simona Pop, Simona Gherman şi Anca Măroiu. Iar Simo a reuşit să cucerească o nouă medalie internaţională, pe cea de argint. Fetele noastre au intrat direct pe tabloul de opt, acolo unde a învins Ucraina cu 45-41. Apoi, în semifinale a urmat la rând Italia, de care România a trecut cu 45-39. În finală rusoaicele le-au venit din nou de hac româncelor, la fel ca la individual. S-a terminat 36-22 pentru Rusia, iar Simona Pop se va întoarce acasă cu o preţioasă medalie de argint.

Timoce şi Szilagyi la Belgrad
Capitala Serbiei, Belgrad, găzduiește azi o nouă ediție a Trofeului Belgradului la spadă seniori, feminin și masculin, doar la individual. Trofeul Belgrad este o etapă satelit în calendarul Cupei Mondiale de spadă seniori, iar punctele acordate câștigătorilor sunt mai puține în comparație cu o etapă normală din această competiție. Spre exemplu, locul întâi primește la Belgrad 4 puncte, față de 32, cât se dă în mod normal.
La Belgrad vor participa 123 de sportivi, la feminin și masculin, iar România va fi reprezentată de 19 spadasini. De la CSM Satu Mare vor participa Adrian Szilagyi şi Andrei Timoce.
Dani C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts