Începe săptămâna de foc pentru elevii lui Csikoli

Perioadă infernală pentru Olimpia Satu Mare la începutul lunii octombrie. Elevii lui Csik vor întâlni în opt zile două retrogradate din Liga 1 și o candidată serioasă la promovare în primul eșalon.


Primul duel de foc e chiar mâine de la ora 16, la Satu Mare. Olimpia joacă împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.
Medieșenii vin după un egal spectaculos acasă, 3-3 cu CS Mioveni, meci în care oaspeții au ratat un penalty în minutul 90+4. Și în ciuda faptului că echipa e neînvinsă după cinci etape, suporterii par nemulțumiți, iar la finalul jocului cu Mioveni i-au cerut demisia antrenorului Balaur.
”E clar că vin să câștige la Satu Mare, doar că același lucru îl dorim și noi. Nu ne interesează problemele lor, am văzut meciul lor de sâmbătă și sperăm că vom găsi și noi drumul spre poarta lor”, spune Tibi Csik.
Antrenorul Olimpiei e mai preocupat însă de erorile pe care elevii săi le-au făcut la acest început de sezon decât de adversari… ”La câte cadouri am făcut până acum ar trebui să fim deja în perioada sărbătorilor. Sper că am învățat din greșeile noastre și sunt convins că dacă băieții vor fi mereu concentrați vom câștiga meciul de vineri”, a încheiat Tibi Csik.
După duelul de mâine cu Gaz Metan, urmează marți jocul de pe Cluj Arena cu Universitatea, iar apoi sâmbăta viitoare partida cu egala Gazului, CS Mioveni!
Suporterii sunt așteptați în număr mare la stadion, prețul biletelor a rămas la 5 lei. Iar promoția cu abonamentele e încă valabilă…
Olimpia ar putea începe cu Băican – Ciul, Tătaru, Heil,   Takacs, Villand, Lukacs, Munteanu – Faur, Boștină.
Programul etapei:
Sâmbătă
– CS Mioveni – Universitatea Cluj
– CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Târlungeni
– FC Braşov – UTA Bătrâna Doamnă
– FCM Baia Mare – Chindia Târgovişte
– FC Caransebeş – FC Bihor Oradea
– Şoimii Pâncota – Metalul Reşiţa

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts