INCREDIBIL! TREI PIETONI accidentaţi GRAV într-o singură ZI în SATU MAREaccident-pieton-noaptea

Ieri dimineața, 12 octombrie a.c., în  jurul orelor 06,20, pe strada Botizului  în dreptul imobilului cu numărul 18, din municipiul Satu Mare, K. Aurel , 58 ani , din Carei, în timp ce conducea autoturismul marca VW, pe fondul neacordării prioriotății de trecere a accidentat ușor  o femeie în vârsta de 48 ani din Satu Mare, care s-a angajat in traversarea străzii pe trecere de pietoni marcata si semnalizata corespunzător.

 Tot în cursul dimineții de 12 octombrie a.c., în jurul orelor 07,20, pe strada Careiului la intersecția cu strada Arinului , din Satu Mare, G. Vasile, 62 ani, conducând autobuzul marca BMC, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat grav pe S. Voica de 55 ani din Satu Mare , care s-a angajat in traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

De asemenea, în jurul orelor  16,36, pe b-dul Independenței la intersecția cu strada Ion Vidu, din Satu Mare, O. Vasile, 59 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca VW, a accidentat  ușor o femeie în vârstă de 44 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Pentru fiecare cauză s-a întocmit dosar penal.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts