More


  Înfrângerea a venit pe final! FC Olimpia – CS Mioveni 0-1

  =

  IMG_5619

  Unul dintre capetele de afiş ale etapei a opta din seria Vest a Ligii a II-a l-a reprezentat jocul de sâmbătă de la Satu Mare dintre Olimpia şi CS Mioveni. Despărţite de cinci locuri în clasament, elevii lui Claugol au reuşit să se impună pe final, când Buhăiescu s-a trezit singur cu poarta goală şi nu a greşit ţinta.

  Startul partidei a fost unul animat în faţa celor aproximativ 750 de spectatori prezenţi în arena sătmăreană. Olimpia a preluat iniţiativa, dar în minutul 12 oaspeţii, prin Gălan, încearcă poarta lui Băican din lovitură liberă de la 25 de metri. După minutul 20 tot argeşenii sunt mai periculoşi, dar nu profită în două situaţii bune, Stoica şi Năstăsie.

              Cu galben-albaştri dominând steril, cu o posesie superioară, cu mingi întoarse mai mereu spre fundaşi sau portar, execuţii taxate de publicul prezent, s-a pus punct primei reprize.

              În debutul părţii secunde Năstăsie trimite de două ori pe lângă poarta Olimpiei. Vine şi primul şut pe spaţiul porţii al gazdelor, în minutul 58 prin Lukacs. Sătmărenii puteau deschide scorul în minutul 63, dar lovitura de cap a lui Boştină trece puţin pe lângă butul din stânga a porţii apărate de Popescu. Nilă este şi el aproape de a marca în minutul 65, iar peste numai trei minute viner poate cea mai mare ocazie a grupării sătmărene. Faur trimite excelent cu capul după o centrare a lui Takacs, care s-a descurcat excelent în postura de fundaş dreapta, dar Popescu are o paradă de zile mari şi scoate inextremis. Dacă golul n-a venit în poarta oaspete a venit la cea a lui Băican. Brazilianul Ayza este încântător în partea stângă de atac, îl depăşeşte pe Takacs, care până atunci făcuse un joc foarte bun, iar Stoica centrează pentru noul intrat Buhăiescu, acesta, nemarcat, înscrie din câţiva metri cu capul unul dintre cele mai facile goluri din cariera sa. Era minutul 86, iar Olimpia mai a vea puţin timp pentru a forţa egalarea. În minutul 90 Boştină trimite o torpilă de la 18 metri puţin peste poartă şi consemnează ultima fază notabilă a întâlnirii.

              Olimpia este învinsă pentru a doua oară pe teren propriu în acest sezon şi o aşteaptă o deplasare grea la finalul săptămânii la Pâncota.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img