Judo / Invitaţie la spectacol!Judo3-700x394

Secţia de judo de la CSM Satu Mare s-a pregătit intens pentru evenimentul week-endului: Satu Mare International Masters Judo Championship de sâmbătă, ora 12.00. Ajunsă la ediţia a doua, competiţia se anunţă una importantă, cu nume importante ale judo-ului naţional şi internaţional.

Un lucru demn de luat în seamă este faptul că peste 100 de judoka din România, Italia, Austria, Ungaria, Serbia, Slovacia, Ucraina şi Franţa se vor întrece sâmbătă pe saltelele din sala Ecaterina Both. Iar organizatorii au montat două suprafeţe, respectiv tot ceea ce este nevoie pentru ca un asemenea eveniment să iasă ca la carte.

Organizatori sunt CSM Satu Mare, CS Fuşle Security, cu sprijinul Federaţiei Române de Judo, Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare, respectiv Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret.

Pentru cei care nu vor putea ajunge la sală, competiţia va putea fi urmărită în direct pe www.oradejudo.ro. În ceea ce priveşte componenţa echipei sătmărene, din aceasta vor face parte Vasile Fuşle jr. (81 kg), Adrian Văleanu (66 kg), Ciprian Bologa (90 kg), Ovidiu Pop (+100 kg), iar la 73 de kg se va face un împrumut pentru această competiţie.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts