La 41 de ani, Ovi Suciu revine în poarta Olimpiei!suciu

Eliminat la finalul partidei de la Pâncota după ce l-a bruscat pe Issa, portarul Olimpiei, Claudiu Băican s-a ales azi cu două etape de suspendare.

Cum al treilea portar de la Olimpia, Cherecheș s-a accidentat la antrenament, antrenorul Tibi Csik s-a trezit că a rămas doar cu Marius Șuta apt pentru următoarele două meciuri. Așa că oficialii Olimpiei s-au văzut nevoiți să apeleze la antrenorul cu portarii ,Ovidiu Suciu care la 41 ani a fost relegitimat!!!

Astfel, Ovidiu Suciu se pregătește acum alături de Marius Șuta și dacă va fi nevoie va intra între buturi să-și ajute echipa pentru care a evoluat 18 ani!

Ovidiu Suciu va împlini 42 de ani pe 22 decembrie şi a fost unul dintre cei mai buni portari din fotbalul sătmărean. El a început fotbalul la Olimpia echipă la care a fost legitimat mai bine de 18 ani. Dar, pe parcursul carierei a mai fost legitimat la Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj, Armătura Zalău, Extensiv Craiova şi Someşul Satu Mare etc. Sigur, el s-a mai pregătit şi a mai apărat în unele meciuri amicale și în Campionatul de la RANIA. Dar, oficial, nu a mai jucat din 2008.

“Sunt portari mai bătrâni decât mine. Dar nu-mi doresc să intru în poartă. Totuşi, dacă va fi nevoie, voi fi acolo”, a declarat Ovidiu Suciu care a prins curaj după ce l-a văzut pe Cristi Irimia apărând la 41 ani, cu succes, poarta Șoimilor din Pâncota!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts