More

  La Satu Mare vine cea mai iubită echipă

  Baschet2

  Doar două zile au trecut de la primul duel din campionat, cel cu Alexandria, iar baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă din nou. Astăzi, de la aceeaşi oră 12.00, elevele lui Ibi Gamaleţ evoluează tot în faţa propriilor suporteri. Adversara, Sepsi Sf. Gheorghe, o echipă care şi-a depus serios candidatura la câştigarea Ligii Naţionale.

  Cu Annemarie Părău vioara întâi, fosta jucătoare a CSM-ului sătmărean se întoarce în sala unde a cunoscut performanţă şi unde a jucat finale de Cupă, de campionat sau meciuri în FIBA Eurocup.

  Cu doar 87 de puncte date şi 298 de puncte primite, CSM-ul este victimă sigură în duelul cu Sepsi. În plus, Renata Szmutku a părăsit deja echipa sătmăreană, urmând să semneze cu o grupare din liga secundă germană. Lista este completată de Diana Moraru, care a plecat şi ea ieri, dar şi alte jucătoare vor să lase CSM-ul pentru orice altceva Gurile rele spun că şi 4-5 handbalişti de la club sunt pe picior de plecare din cauza incertitudinii şi a restanţelor financiare faţă de aceştia.

  La redacţie şi pe site-ul nostru au apărut deja nemulţumirile cu privire la ora de disputare a jocurilor. Mulţi iubitori ai baschetului din Satu Mare ar dori să vadă echipa, a cărui buget este asigurat din banul sătmărenilor şi să asiste la meciurile din Liga Naţională. Sau poate unii îşi doresc ca sala să fie goală pentru a nu asista la ocarele din tribună.

  Aşa că, sportul numărul 1 la un moment dat al clubului sătmărean a ajuns de râsul tuturor. Noroc că nu se retrogradează!
  D. Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE