Liga a IV-a Elite: Cetate Ardud pierde la limită cu Talna Oraşu Nou 

liga-4

Trei partide din Liga a IV-a Elite s-au jucat sâmbătă. Someşul Oar s-a duelat cu Viitorul Vetiş, în derby-ul comunei, Cetate Ardud a primit vizita celor de la Talna Oraşu Nou, iar Victoria Carei a întâlnit Ştiinţa Beltiug. Voinţa Doba – Luceafărul Decebal, derby-ul etapei a opta a fost amânat.

Un meci liniştit s-a jucat la Satu Mare, unde Someşul Oar a întâlnit Viitorul Vetiş. Gazdele s-au impus fără probleme cu 3-0 prin golurile marcate de Ionescu, Gulya şi Kirner din lovitura de pedeapsă scoasă de Godje. Talna Oraşu Nou s-a impus greu la Ardud, unde Cetate a avut un gol anulat şi, din cele spuse de cei prezenţi la joc, o lovitură de pedeapsă neacordată. În plus, gazdele de la Cetate reclamă penalty-ul uşor acordat la faza imediat următoare de centralul Szabolcs Kovacs la o intervenţie în suprafaţa de şase metri a portarului gazdă. Iar la Carei, Victoria s-a distrat cu Ştiinţa Beltiug, lanterna roşie a sezonului, scor 4-1

Duminică, etapa se încheie cu jocurile Sportul Botiz – Crasna Moftinu Mic şi Recolta Dorolţ – Turul Micula. Unirea Tăşnad a stat.

Rezultatele de sâmbătă:

Someşul Oar – Viitorul Vetiş 3-0

Cetate Ardud – Talna Orașu Nou 1-2

FCM Victoria Carei – Știința Beltiug 4-1

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts