Mani Gyenes, vice-campion al Ungarieigyenes

Campionatul Naţional al Ungariei de endurocross a luat sfârşit.

Au trecut şapte etape, iar sătmăreanul Emanuel Gyenes a terminat stagiunea pe locul doi. Riderul de la Autonet Motorcycle Team a concurat la Pilicsev pe un traseu care nu i-a plăcut foarte mult. Pentru a-şi adjudeca titlul la prima participare, Gyenes ar fi trebuit să termine în faţa principalului său urmăritor, un reprezentant al gazdelor.

Doar că Mani a încheiat cursa pe locul şapte, iar maghiarul pe trei şi şi-a adjudecat titlul naţional. “Nu m-am descurcat prea bine, traseul era plin cu urme de la motocicletele anterioare şi nu am putut manevra ghidonul aşa cum mi-am dorit. Atât am putut să fac“, a spus pilotul sătmărean.

Oricum, o clasare bună având în vedere că s-a aflat în premieră în campionatul ţării vecine. În plus competiţia adună an de an peste 100 de piloţi de calibru. Acum că s-au terminat competiţiile, Emanuel Gyenes se pregăteşte de Dakar. I-a sosit şi noul motor, achiziţionat de Consiliul Judeţean, iar în această perioadă îl va echipa pentru cea mai tare competiţie din America de Sud, Raliul Dakar, care debutează odată cu noul an.
D. Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts