More

    Meci special pentru Zoli Ritli!

    zoli-ritli-300x288

    Steaua va juca în optimile Cupei la Baia Mare, cu FCM. În jur de 8.000 de spectatori vor fi prezenti la meci, partida urmand a se desfasura in nocturnă, cu o instalatie adusă special pentru acest meci.

    Sătmărenii au şi ei un motiv în plus de a urmâri partida vecinilor din Maramureş.

    Fostul portar al Olimpiei şi al Stelei, Zoltan Ritli e în acte antrenorul celor de la FCM Baia Mare şi recunoaşte că prezenţa lui la meciurile maramureşenilor nu e doar decorativă.

    „ De la începutul sezonului colaborez cu cei de la Baia Mare. Dorin Toma nu are licenţa care să –i dea dreptul să –şi conducă echipa de pe bancă şi cei de la club au apelat la mine. Colaborăm foarte bine cu Dorin Toma, îl ajut cum pot mai bine, fac scouting, tot ce au ei nevoie. Mă bucur pentru parcursul bun din campionat şi sper să facem o partidă bună şi cu Steaua”, ne-a spus Zoltan Ritli cel care a apărat între 1996 şi 2000 poarta Stelei.

    „Va fi o sărbătoare în oraş. De altfel ştiu şi foarte mulţi sătmăreni care vor veni la meci. Cred că dacă era stadionul de 20.000 de locuri tot ar mai fi fost nevoie de bilete. Şi pentru mine va fi o revedere de suflet cu echipa la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii ca jucător”, ne-a mai spus Ritli.

    Steaua nu a mai jucat de 20 de ani la Baia Mare. Ca o coincidenţă şi atunci pe banca Stelei antrenor era antrenorul de acum al Stelei, Dumitru Dumitriu.

    Partida FCM Baia Mare- Steaua contează pentru optimile Cupei României şi va începe la ora 20,30 . Meciul de la Baia Mare va fi transmis de Dolce Sport, Digisport şi sport.ro!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE