Nu ne-am apărat trofeulspada

Cupa României la spadă s-a încheiat sâmbătă la Constanța cu proba masculină pe echipe. Zece formații din țară s-au întrecut pentru trofeul deținut de CSM Satu Mare. Pe lângă elevii antrenorului Francisc Csiszar au fost înscrise echipe de la LPS Craiova, CSU Craiova, CSU Tg. Mureș, Farul Constanța și CSM Craiova.


CSM Satu Mare nu a reușit din păcate să își apere trofeul obținut anul trecutm pierzând finala în fața  echipei a doua a celor de la CSU Craiova, scor 30-24. Adrian Pop, proaspătul câștigător de la individual, cu o zi înainte, Adrian Szilagyi accidentat, Andrei Timoce sau Bertalan Arkosi nu au reușit să oprească formația olteană în ultimul act.
Duminică, spadasinii s-au întrecut la Memorialul Paul Călin. Acolo Andrei Timoce de la CSM a câştigat, iar sătmăreanul Adam Macska a terminat al treilea. Iar la finalul săptămânii care vine, la sala Alexandru Csipler din Satu Mare se dispută Campionatul Național de speranțe.
Simona Pop în Creea de Sud
Lotul Armatei Române, alcătuit din 23 de sportivi militari, participăpână pe 11 octombrie, în localitatea Mungyeong (Coreea de Sud), la cea de-a VI-a ediţie a Jocurilor Mondiale Militare. Din lotul țării noastre face parte și sătmăreanca Simona Pop.
Printre cei 23 de sportivi militari se numără și spadasina sătmăreancă, proaspătă dublă câștigătoare a Cupei României, Simona Pop de la Steaua. Competiţia este organizată de Consiliul Internaţional al Sportului Militar (CISM) şi reuneşte aproximativ 8.700 de participanţi din 110 ţări, care se vor întrece în 24 discipline sportive. Precedentele ediții ale Jocurilor Mondiale Militare s-au desfășurat la Roma (1995), Zagreb (1999), Catania (2003), Hyderabad (2007) și Rio de Janeiro (2011).

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts