Olimpia joacă în direct la Dolce Sport şi Digi Sport!meci

Olimpia Satu Mare caută să obţină a doua victorie pe teren propriu din acest sezon. Elevii lui Csik vor să treacă de FC Braşov pentru a reveni în zona play off-ului şi pentru a avea apoi un moral bun înaintea derby-ului cu FCM Baia Mare.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, Olimpia e pe şapte iar FC Braşov pe şase înaintea etapei a 11-a.

„Am văzut mai multe înregistrări cu echipa din Braşov şi consider că cu mai multă şansă erau mai sus în clasament. Joacă un fotbal bun, au jucători de calitate şi extrem de periculoşi. Trebuie să fim foarte atenţi şi să jucăm la capacitate maximă” a punctat antrenorul Tibi Csik.

De la Olimpia va lipsi, suspendat, portarul Claudiu Băican în vreme ce mijlocaşul Villand e incert. S-ar putea însă să apară în lot şi fostul campion cu Oţelul Galaţi, Adrian Sălăgeanu, acesta revenind în fotbal după două luni de pauză.

De la braşoveni va lipsi atacantul Marius Matei, eliminat în meciul de marţi de Cupa României cu Astra Giurgiu.

Partida Olimpia- FC Braşov va începe la ora 11 şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport şi Digisport. Preţul biletului e de 5 lei.

Olimpia ar putea începe în formula: Şuta- Munteanu, Heil, Tătaru, Iuhas- Takacs, Chivari, Selagea, Bura- Faur, Boştină.

Altfel, derby-ul de la Baia Mare din etapa a 12-a dintre FCM şi Olimpia Satu Mare se va juca vineri 6 noiembrie de la ora 14 şi nu sâmbătă cum era programat iniţial… Motivul? Olimpia are din 7 noiembrie jucători convocaţi la loturile naţionale de juniori!

Sâmbătă
Şoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea
Universitatea Cluj – FC Caransebeş
Gaz Metan Mediaş – Metalul Reşiţa
Unirea Tărlungeni – FC Bihor
UTA – Chindia Târgovişte

Duminică
Olimpia Satu Mare – FC Braşov
CS Mioveni – FCM Baia Mare

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts