Ovi Domide şi Daniel Nistor gata de start la etapa de la TimişoaraCampionatul Național de Rally Raid continuă cu o nouă provocare. Etapa de la Timișoara dedicata regretatului Corneliu Țiț se va desfășura în perioada 06 – 07 noeimbrie si va reuni la start echipaje din intreaga tara dar si din strainatate. Nu vor lipsi nici Ovidiu Domide şi Daniel Nistor, echipajul sătmărean care a dominat această ediţie de campionat. Cei doi au pus la punct maşina, mai sunt câteva lucruri de rezolvat şi îi vom avea la startul ultimei etape de rally-raid.

Evenimentul destinat iubitorilor de sport pe patru roți se organizeaza sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) în parteneriat cu Clubul Sportiv SPEED RACING și A-CAR România Filiala Timiș.

Traseul acestei competiții are o lungime totală de circa 300 km, probele speciale vor însuma peste 210 km și se vor desfășura pe drumuri agricole de exploatare, drumuri forestiere și drumuri comunale.

Secretariatul concursului și bivouac-ul vor fi amplasate în incinta Hotelului 2000 situat pe Calea Lugojului din Timișoara, locație unde se va desfășura și festivitatea de premiere. În cadrul festivității de premiere va avea loc lansarea cărții ”Automobilismul sportiv din România 1969 – 2014” scrisă de regretatul Maestru al sportului în automobilism Corneliu Țiț.

Zonele cu acces facil pentru publicul spectator, din care se pot urmări concurenții pe probele speciale, sunt situate vineri 06.11.2015 între orele 12,00 – 16,00 în localitatea Ianova la ieșirea înspre Bencecul de sus și la ieșirea înspre lacul de acumulare, iar sâmbătă 07.11.2015 între orele 09,30 – 18,00 la Herghelia Herneacova.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts