More

    Pierde Olimpia trei puncte ?

    Tibi-Csik

    Situația critică prin care trece FC Bihor Oradea ar putea afecta și situația în clasamentul din B2 al Olimpiei.

    Trupa bihoreană e în faliment iar președintele clubului Mircea Fodor a declarat ieri pentru bihon.ro că echipa are nevoie de 20000 lei pentru a face deplasarea , sâmbătă, la Târgoviște.

    „Euforia victoriilor s-a risipit rapid pentru că problemele financiare ne apasă zi de zi. Urmează meciul cu Chindia, dar ca să ajungem la Târgovişte avem nevoie de vreo 20.000 de lei”, spune Fodor. În această sumă sunt incluse baremurile restante cu Reşiţa şi Pâncota, deplasarea şi cazarea la Târgovişte. Dacă nu vor face rost de acești bani cei de la FC Bihor ar putea bifa prima neprezentare din campionat. Iar la a doua ar urma excluderea…

    Chiar dacă suporterii au făcut un gest superb și au strâns 200 euro și 200 lei pentru echipă după meciul cu Pâncota, clubul are nevoie de o finanțare serioasă, care să acopere și datoriile mari acumulate dar și cheltuielile cu actualul sezon… Iar dacă FC Bihor dispare din campionat, Olimpia se poate declara una dintre echipele defavorizate. Trupa lui Csik ar pierde trei puncte după victoria 2-1 din etapa a 2 a din meciul direct .

    Olimpia Satu Mare ocupă locul opt acum cu 11 puncte în vreme ce FC Bihor e pe 10 cu 10 puncte.

    Iată rezultatele celor de la FC Bihor până în această etapă a 8-a:
    FC Bihor- Şoimii Pâncota 1 : 0
    FC Bihor – Metalul Reşiţa 2 : 1
    Caransebeș- FC Bihor 2 : 3
    FC Bihor -Baia Mare 0 : 2
    FC Braşov- FC Bihor 1 : 1
    FC Bihor -Râmnicu Vâlcea 0 : 1
    Satu Mare – FC Bihor 2 : 1
    FC Bihor- CS Mioveni 0 : 2

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE