Pleacă Milu Petric, vine Dacian Nastai12168097_1054659587900892_614186330_n

Schimbare de antrenor la Turul Micula. După începutul modest de campionat şi mai ales după ultimele înfrângeri ruşinoase, 3-11 la Dorolţ şi 1-7 la Decebal, antrenorul Milu Petric a fost înlocuit de conducerea clubului.

În locul lui Milu Petric a fost numit Dacian Nastai.

Nastai a mai antrenat la nivelul Ligii a 4-a pe Talna Oraşu Nou, echipă cu care a câştigat şi o Cupă a României, faza judeţeană. Acum e şi profesor la LPS Satu Mare şi coordonator al clubului Juniorul Satu Mare. De asemenea ocupă şi funcţia de antrenor zonal din partea FRF iar în această lună a fost secund la Naţionala U 18. Surse din cadrului clubului din Micula susţin că Dacian Nastai a fost dorit la echipă încă din vară. Oficialii Turului au decis atunci să meargă tot pe mâna veteranului din liga a 4-a, Milu Petric. Dacian Nastai a susţinut deja ieri primul antrenament cu noua echipă şi are şansa de a putea regla din mers lucrurile mai ales că la sfârşitul acestei săptămâni Turul stă.

„Sper să nu i dezamăgesc pe aceşti oameni care şi-au pus acum încrederea în mine . Sunt conştient că va fi greu pentru că echipa vine după o serie neagră dar eu sunt convins că până-n iarnă cu acest lot putem face puncte „ ne-a spus noul antrenor de la Micula. Turul Micula e pe penultimul loc în elite cu şase puncte!
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts