More

  PRESA SĂTMĂREANĂ IA ATITUDINE! Conferinţă de presă la CSM fără mass-media

  1

  Presa sătmăreană a refuzat marţi să participe la conferinţa de presă anunţată de conducerea CSM-ului. Tema a fost prezentarea ultimelor rezultate ale secţiilor de spadă şi judo ale clubului. Însă mess-media sportivă sătmăreană a luat atitudine în ceea ce priveşte conducerea clubului şi a refuzat să participe la eveniment.
  Sportivii au fost invitaţi de mass-media într-un loc mai frumos, însă preşedintele Valeriu Neagu le-a interzis ca aceştia să se întâlnească cu presa. Pe motiv că regulamentul de ordine interioară nu le permite antrenorilor sau sportivilor clubului ajuns în faliment să dea declaraţii fără încuviinţarea conducerii. Altminteri se vor trezi cu măsuri drastice luate împotriva lor. Am dorit să luăm atitudine faţă de situaţia în care se află clubul, jucători sau jucătoare părăsesc rând pe rând echipa, iar vinovaţii sunt tot timpul alţii. Nu am dorit să participăm la această conferinţă de presă din două motive:
  1. Rezultatele au fost menţionate în rândurile fiecărui cotitian sau on-line din Satu Mare.
  2. Nu suntem de acord cu situaţia în care a ajuns un club construit cu sudoare şi pentru performanţă.
  Peste zece reprezentanţi ai trusturilor sătmărene s-au întâlnit pentru a protesta faţă de managementul defectuos a unei conduceri care se laudă că este “cea mai profesionistă din istoria clubului“ (n.r. acestea sunt cuvintele preşedintelul Neagu prin anumite cercuri de prieteni).
  Felicitări sportivilor, antrenorilor care mai au răbdare, iar în cele ce urmează vă prezentăm performanţele care ar fi fost aduse în discuţie la conferinţa care a avut loc, dar cu un singur reprezentant.
  Secţia de spadă de la CSM a cucerit Cupa României de la Constanţa prin Adrian Pop şi s-a clasat pe doi cu echipa, iar Andrei Timoce a câştigat Memorialul Paul Călin. Secţia de judo s-a întors de la Naţionalele de seniori de la Cluj-Napoca cu cinci medalii: două de aur prin Remus Lazea (categoria 66 kg) și Cristian Bodîrlău (90 kg) şi trei de bronz prin Cristian Sereș (60 kg – Unio-CSM), Amado Lazea (66 kg) și Marian Halas (81 kg).

  Unele surse susţin că, undeva săptămâna viitoare, Valeriu Neagu va chema presa la o conferinţă în sala de conferinţe a Primăriei, unde va prezenta bilanţul şi apoi îşi va depune, poate, demisia.
  P.S. Iar cei vizaţi trebuie să înţeleagă că noi doar ducem mai departe strigătul de disperare al sportivilor şi al suporterilor care contribuie toţi la bugetul clubului

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE