More

    Presiune pe Claudiu Niculescu!

    niculescu

    Olimpia își încheie sâmbătă săptămâna de foc cu meciul de pe teren propriu împotriva celor de la CS Mioveni.

    După remiza cu Gaz metan de vinerea trecută și victoria de marți de la Cluj Napoca, elevii lui Csik speră să mai obțină un rezultat pozitiv în fața unei echipe de top din serie.
    CS Mioveni era considerată la începutul campionatului ca fiind una dintre candidatele serioase la promovare. Cu un lot omogen , cu individualități gen Ayza sau Năstăsie cu juniori talentați și cu un antrenor dorit la un moment dat de echipe de liga 1, argeșenii porneau cu șansa a doua, după Gaz metan, la câștigarea seriei.

    Doar că pe teren altfel au stat lucrurile. CS Mioveni are deja trei înfrângeri, doar opt puncte și e în afara play off-ului. Practic de la ratarea penalty-ului de la Mediaș, la 3-3 în minutul 90+4, elevilor lui Niculescu nu le-a mai ieșit nimic. Au pierdut acasă cu U Cluj și apoi la Pâncota, iar un eventual insucces la Satu Mare ar putea însemna și demiterea lui Claudiu Niculescu.

    Eliminați cu U Cluj Napoca acum o săptămână, Răuță și Honciu nu vor putea evolua la Satu Mare. Cei de la Mioveni au jucat miercuri la Pâncota și au ajuns deja de aseară la Satu Mare…

    La Olimpia atmosfera e una foarte bună după victoria de la Cluj Napoca. Jucătorii au avut parte miercuri de un antrenament de refacere iar Tibi Csik speră să găsească din nou formula câștigătoare.

    Întreg lotul e valid și din fericire nu sunt jucători acidentați.

    ”Sper ca băieții să se recupereze rapid după efortul făcut la Cluj. unde au alergat foarte mult pentru cele trei puncte. De altfel am spus-o imediat după meci, U Cluj e o echipă foarte bună care merită să fie mai sus în clasament. Și cu siguranță că vor începe să și facă puncte. Dar acel meci a trecut acum ne concentră pe jocul cu Mioveni și sper să reușim din nou să ne apropiem victoria. Nu ne interesează problemele lor, noi trebuie să ne vedem de jocul nostru” a punctat Tibi Csik.

    Balaur și-a dat demisia de la Gaz Metan
    Partida cu CSM Râmnicu Vâlcea a fost ultima cu Ion Balaur la echipă, antrenorul anunţând după meci că a demisionat.

    Ioan Balaur s-a plâns că n-a putut pregăti meciul pentru că n-a dormit două zile de supărare, după acuzele aduse de Matonca.

    Miercuri seară s-a terminat o săptămână groaznică pentru Ion Balaur. Echipa sa a terminat la egalitate, 0-0, cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar tehnicianul a decis să-şi anunţe demisia, după joc. Înaintea partidei, Balaur a fost târât într-un scandal mediatic de Adrian Martonca, jucător care l-a acuzat că i-a cerut mită pentru a-l trece la un trial, după care fotbalistul şi-a retras declaraţia. Totuşi, Balaur spune că a suferit din cauza acestor acuze

    Gaz Metan este pe locul 3 în seria a II-a din liga secundă, după 7 etape jucate.

    Programul etapei a 8-a
    Olimpia Satu Mare – CS Mioveni
    CSM Râmnicu Vâlcea – Universitatea Cluj
    FC Braşov – Gaz Metan Mediaş
    FCM Baia Mare – Unirea Tărlungeni
    FC Caransebeş – UTA Bătrâna Doamnă
    Metalul Reşiţa – Chindia Târgovişt
    FC Bihor Oradea – Şoimii Pâncota

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE